maurt-File Din Istorie

File Din Istorie

Din tată în fiu a fost transmisă pasiunea pentru vin și în familia Maurt. Întreprinderea a fost fondată oficial în 1996, fiind inițial o întreprindere de familie. La baza întreprinderii a stat fondatorul Aurel Morar, actualul director general al companiei.

Podgoriile companiei Maurt își au rădăcinile în Nisporeni – un loc pitoresc înconjurat de rîulețul Nîrnova, afluent al Prutului, cu oameni gospodari care au în gene tradiția vinului bun. Aici viile se bucură de un terroir deosebit, fiind întinse pe podgorii însorite și alintate de o climă ideală. În total, compania dispune de 25 de hectare de viță de vie proprie.

Compania Maurt deține o fabrică modernă de vin la Nisporeni, în zona cu indicație geografică protejată “Codru”, dar și o uzină de îmbuteliere la Chișinău. Capacitatea de producția anuală a companiei este de 10 milioane de sticle (vinuri liniștite, spumante, balsamuri, brandy, lichioruri, vodka, dar și alte produse alcoolice și nealcoolice).

Maurt înseamnă astăzi o familie din 150 de angajați, iar brandurile noastre sunt cunoscute departe de hotarele țării, inclusiv vestul Europei.

Limbă:

  • EN
  • RO
  • RU
Maurt logo

Pentru a continua navigarea este necesar să confirmați că aveți 18 ani împliniți

Vă rugăm să verificați vârsta